Onze genen hebben ervoor gezorgd dat de liefde voor het vak evenredig verdeeld is in de familie.

Sorteer en ontdek...

Onze
kwaliteiten

Ontwerp

Een ontwerp op maat verwezenlijken we door naar u te luisteren, in dialoog te gaan, te bespreken en te creëren. Laten we uw wens vormgeven.

Interieur- en meubelontwerp

De essentie van een interieur- en meubelontwerp weerspiegelt zich door middel van proportionele composities die gevoelsmatig tot stand komen. Dit vertaalt zich in eenvoud, ongedwongenheid en oprechtheid van zowel materialen als vormgeving.

Meubeluitvoering

Hierin staan Bas en Ruben voor u klaar. Ze nemen u graag mee in hun zoektocht naar perfectie. De passie en gedrevenheid voor het vak zorgen ervoor dat ieder ontwerp tot in de details wordt afgewerkt.

2D / 3D visualisatie

Door middel van een 2D en/of 3D visualisatie stellen we een ontwerp aan u voor. Zo kan u zich al een duidelijk beeld vormen. Dankzij deze manier van communiceren en presenteren, kunnen we alle aspecten die aan bod komen tot in detail bespreken. Dit kan gaan van materiaalkeuzes en lichtinval tot het optimaal gebruik van een bepaalde ruimte.

Onze
waarden

Interieur is een tastbaar gevoel dat we graag met u willen delen. We dragen communicatie en dialoog hoog in het vaandel om zo tot een resultaat te komen waar u achter kan staan. Steeds in tweespraak en met passie voor het vak.

Samenwerking

Het Deriemaeker kollektief bestaat uit 4 uit het juiste hout gesneden specialisten! — Koray | Undefined
Bas, schrijnwerker met fluwelen handen — KIET
Ruben slaagt de bal nooit mis! — Benni | King of Pong
Ruben had het oog en de durf om onze wensen vanuit een andere hoek te benaderen. — Ann VR.
 • Ester

  Als enthousiaste interieurarchitect heeft Ester Deriemaeker een brede kijk op interieurvormgeving. Ester heeft geen specifieke stijl, ze gaat op zoek naar verrassende en unieke concepten. Door haar ervaring in retail-, kantoorprojecten en particuliere woningen is ze steeds gedreven om het maximale te halen uit de vraag van de opdrachtgever. Ze bekijkt mogelijkheden waar je zelf niet op zou komen. Bovendien is ze als creatieve duizendpoot sterk in het ontwerpen van maatmeubels. Kortom, ze biedt creativiteit en diversiteit waarbij ze passie vindt in het creëren.

 • Ruben

  'CREATOR OF FURNITURE OBJECTS'
  In 2014 richtte de jonge selfmade ondernemer Ruben Deriemaeker het Antwerpse label DERI3 op. Gespecialiseerd in het creëren van meubels en interieurobjecten, wil DERI3 niet alleen mooie, maar ook slimme ontwerpen maken. Op vraag van de klant ontwikkelt hij een uniek en doordacht ontwerp mét een verhaal. Het design, dat op het interieur van de klant wordt afgestemd, is zowel functioneel als visueel steeds sterk.

 • Bas

  Meubelmaker Bas Deriemaeker beschouwt zijn atelier als tweede thuis en broeinest voor zijn inspiratie. Het creëeren van estetisch unieke ontwerpen zonder het pratisch nut uit het oog te verliezen maken van hem een schrijnwerker met fluwelen handen. ‘Ik hou van werken, zolang het werken is waarvan ik hou’

 • Goedele

  Goedele Deriemaeker ademt interieur. Haar 20 jaar ervaring in het vak van de interieurarchitectuur vertaalt ze graag naar unieke ontwerpen die met gedrevenheid en in een amicale sfeer tot een goed eind worden gebracht. ‘Uw wens, mijn inspiratie’

 • Ester
 • Ruben
 • Bas
 • Goedele