Onze genen hebben ervoor gezorgd dat de liefde voor het vak evenredig verdeeld is in de familie.

Sorteer en ontdek...

Onze
kwaliteiten

Ontmoeting

Bij een eerste ontmoeting nemen we graag de tijd ons in te leven in uw verhaal. Zo hebben we voldoende inspiratie om aan de slag te gaan om uw gewenste interieur vorm te geven.

Ontwerp

Aan de hand van de bekomen informatie tijdens de eerste ontmoeting, creëren we een ontwerpvoorstel waarbij materiaal, vorm, kleur en textuur aan bod komen. We gaan met u in dialoog zodat het ontwerpvoorstel kan verfijnd worden tot het ultieme interieurconcept.

Visualisatie

Om onze ideeën duidelijk aan u te kunnen overbrengen visualiseren we deze aan de hand van 2D en 3D tekeningen . Deze tekeningen worden extra ondersteund door een moodboard van materialen en sferen.

Uitvoering

Eenmaal het ontwerp definitief is, start de uitvoeringfase. In deze fase worden alle materialen en keuzes gefinaliseerd, de nodige detailtekeningen gemaakt en prijsoffertes opgesteld . We kijken er nauwlettend op toe dat de realisatie van uw interieur zorgvuldig en met de nodige vakbekwaamheid uitgevoerd wordt.

Onze
waarden

Interieur is een tastbaar gevoel dat we graag met u willen delen. Steeds in tweespraak en met passie voor het vak.

Samenwerking

Het Deriemaeker kollektief bestaat uit 4 uit het juiste hout gesneden specialisten! — Koray | Undefined
Bas, schrijnwerker met fluwelen handen — KIET
Ruben slaagt de bal nooit mis! — Benni | King of Pong
Ruben had het oog en de durf om onze wensen vanuit een andere hoek te benaderen. — Ann VR.
 • Ester

  Als enthousiaste interieurarchitect gaat Ester steeds op zoek naar verrassende en unieke concepten. Daarnaast is ze sterk in het visualiseren van deze ontwerpen zodat u zich een duidelijke beeld kan vormen. Ze biedt creativiteit en diversiteit waarbij ze passie vindt in het creëren.

 • Ruben

  Ruben wil niet alleen mooie, maar ook slimme ontwerpen maken. Op vraag van de klant ontwikkelt hij een uniek ontwerp mét een verhaal. Het design, dat op het interieur van de klant wordt afgestemd, is zowel functioneel als visueel doordacht. 'CREATOR OF FURNITURE OBJECTS'

 • Bas

  Meubelmaker Bas Deriemaeker beschouwt zijn atelier als tweede thuis en broeinest voor zijn inspiratie. Het creëren van esthetisch unieke ontwerpen zonder het praktisch nut uit het oog te verliezen maken van hem een schrijnwerker met fluwelen handen. ‘Ik hou van werken, zolang het werken is waarvan ik hou’

 • Goedele

  Interieurarchitect Goedele Deriemaeker ademt interieur. Haar 20 jaar ervaring in het vak van de interieurarchitectuur vertaalt ze graag naar unieke ontwerpen die met gedrevenheid en in een amicale sfeer tot een goed eind worden gebracht. ‘Uw wens, mijn inspiratie’

 • Ester
 • Ruben
 • Bas
 • Goedele